Email Facturen Handmatig Versturen

Om een factuur los te versturen gaat u naar [Orders | Facturen]

Wanneer u de juiste factuur heeft geopend kunt u op de knop “E-mail factuur” drukken.

Wanneer u de melding krijgt “E-mail verstuurd” is de e-mail onderweg naar de klant.

Indien u de melding krijgt “e-mail NIET verstuurd!” kunt u terug gaan naar de basis instellingen van

deze handleiding en opnieuw controleren of deze correct zijn.

Als van af hier wel een mail verstuurd word kunt u contact opnemen met de helpdesk van Marti-Orbak

Software.

Let op: De losse factuur word direct verzonden zonder een voorbeeld op het scherm. Indien u hem

eerst wilt controleren dient u hem naar het scherm te printen via [Printen | …. factuur]

"Email Facturatie Problemen & Oplossingen"