Email Facturen in de Batch


Om de facturen in een batch te versturen gaat u naar [Printen | Facturen]

Het volgende scherm verschijnt:



Zet de juiste instellingen aan m.b.t de data die u wilt factureren en zet het vinkje “Facturen per e-mail

versturen” aan, Eventueel kunt u een debiteur groep kiezen welke is ingericht voor de e-mail

facturatie.


Daarna kunt u op “Printen” drukken.


Wanneer de facturen zijn verstuurd krijgt u een melding in beeld.



"Facturen Printen Voor Controle"



Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.


Ideeën, suggesties of op-/aanmerkingen zijn voor ons zeer waardevol om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hiervoor onze dank.


"Meer handleidingen vindt u onder onze Oplossingen"


Marti Orbak Software