Gmail Account aanmaken

Mocht u problemen ervaren met uw huidige mail account, tijdens de mailfacturatie?

Kunt u een Gmail account aan maken.

Indien u reeds een Gmail account heeft, kunt u via deze handleiding de instellingen raadplegen,

Om correct gebruik te kunnen maken van de mailfacturatie.

Als eerst gaat u natuurlijk naar "www.gmail.com"

STAP 1

Hier klikt u op account maken.

STAP 2

In het volgende venster, vult u uw gegevens in.

En klikt u op "Volgende stap"

STAP 3

In het volgende venster wordt u gevraagd akkoord te gaan, met de voorwaarde.

STAP 4

Vervolgens wordt u welkom geheten.

Druk nu op "Doorgaan naar Gmail"

STAP 5

Binnen het Gmail webvenster gaat u naar de instellingen, via het tandwieltje, rechts boven in het scherm.

STAP 6

In het instellingen scherm, gaat u naar het tabblad "Accounts en Import".

Binnen dit tabblad klikt u op "Nog een e-mailadres toevoegen waarvan je eigenaar bent".

STAP 7

In het volgende scherm vult u de naam en het uw eigen e-mailadres in.

Controleer of het vinkje aan staat bij "Beschouw als alias".

En klik vervolgens op "Volgende stap"

STAP 8

In het volgende venster geeft u de SMTP gegevens in.

Het beste, kunt u hier ook kiezen voor de beveiligde verbinding, zoals aanbevolen staat.

Indien u hier alle gegevens heeft ingevuld, klikt u op "Account toevoegen".

STAP 9

Nu gaat u terug naar uw inbox van uw Gmail.

Hier heeft u een mail ontvangen van Gmail "Gmail Bevestigen - Mail verzenden als...".

In deze mail klikt u op de link na "bevestigen".

STAP 10

In de mail die u zojuist heeft ontvangen staat een bevestigingscode, welke u dient in te voeren in het volgende venster.

Welke u krijgt, als u op de link heeft geklikt.

Als u de bevestigingscode heeft ingevoerd, klikt u vervolgens op "Controleren".

STAP 11

Nu gaat u weer terug naar het begin scherm van Gmail en gaat u weer naar instellingen.

STAP 12

In het volgende venster, gaat u weer naar "Accounts en Import".

En klikt u achter uw eigen mail adres op "als standaard instellen"

STAP 13

Indien standaard geactiveerd is, controleert u of het bolletje staat bij "Altijd antwoorden vanaf mijn standaardadres".

STAP 14

Als alles correct staat ingesteld, gaat u weer terug naar uw inbox van gmail.

Hier klikt u op uw gmail adres, rechts boven in, en klikt u op "Mijn account".

STAP 15

In het volgende venster klikt u op "Accountvoorkeuren"

STAP 16

In het venster wat u nu ziet, klikt u op "Gekoppelde apps en sites" aan de linker zijde van uw scherm.

Vervolgens scrolt u iets naar beneden en zet u de knop op aan, bij "Apps met lagere beveiliging toestaan"

STAP 17

Nu keert u weer terug naar uw inbox en verlaat uw webmail van Gmail.

Nu kunt u uw mail gegevens van Gmail instellen in de "Marti email instellingen"

Indien u nu een testmail verstuurt, vanuit de rechter zijde van de "Marti email instellingen",

zult u zien, dat de mail afkomstig is vanaf uw eigen mail adres.

En als u dan weer antwoord op deze mail, zal deze mail binnen komen op uw vertrouwde Email

Hopende u voldoende geïnformeerd te hebben.

Idee├źn, suggesties of op-/aanmerkingen zijn voor ons zeer waardevol om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hiervoor onze dank.