Logboek Orbak DOS terugzetten

Ga naar het Startmenu en kies “Run” (of “Uitvoeren” in het Nederlands)

Toets “cmd” in en druk op [ENTER]

Toets net zo vaak “cd..” in en druk op [ENTER] totdat je uitkomt op C:\>
Toets dan “cd orbak” in en druk op [ENTER]

Toets “copy log.sav log.dta” in en druk op [ENTER]
Toets [Y] op de vraag of je alles wilt overschrijven (of [J] in het Nederlands) en druk op [ENTER]

Daarna weer inloggen in Orbak en ga naar [Beheer] en dan naar [Speciale programma's]

Voer nu opvolgend de volgende programma's uit:

• BSTVL

• FTXVL

• PRGVL

Druk op [ENTER] om uit te voeren.
Wanneer er om het weeknummer wordt gevraagd, vul dan de week in waar de klant in bezig was.
Wanneer er om bevestiging wordt gevraagd, antwoord met [J] of [N]