Uitleg Herhaalde Bestellingen Cash-it.

Op de kassa, krijgt u bij herhaalde bestellingen, onderstaand keuze menu naar voren.

Hieronder ziet u een uitleg, over de keuze mogelijkheden.

1- Alles Volgende Week.

Deze optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, plus de eventuele extra

aangeslagen artikelen voor de volgende week, zelfde dag.

2- Vast Volgende Week.

Deze optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, dus zonder eventuele extra

producten voor de volgende week, zelfde dag.

3- Alles Andere Datum.

Deze Optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, plus de eventuele extra

aangeslagen artikelen voor de datum die gekozen kan worden in het volgende venster.

4- Vast Andere Datum.

Deze optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, dus zonder eventuele extra

producten voor de datum die gekozen kan worden in het volgende venster.

5- Alles Wijzigen.

Deze optie brengt u terug naar het kassa venster, zodat u alle aangeslagen artikelen kunt

wijzigen en vervolgens bestellen, door op de “bestel” knop te drukken.

6- Vast Wijzigen.

Deze optie brengt u terug naar het kassa venster, zodat u de vaste bestelling kunt wijzigen.

Dus zonder de extra aangeslagen artikelen.

7- Nieuwe Invoer.

Deze optie geeft u de mogelijkheid, om voor de klant een nieuwe bestelling te plaatsten.

Deze optie brengt u dus terug naar het kassa venster, met een leeg artikelen scherm.

U kunt nu de artikelen aanslaan, om vervolgens te bestellen.

1- Alles Volgende Week.

Bij deze optie krijgt u geen extra vensters te zien.

Als u op deze knop drukt, verdwijnt de klant en zijn bestelling direct uit het scherm.

En is de bestelling, inclusief de extra aangeslagen artikelen, direct doorgezet naar de

volgende week, zelfde dag.

2- Vast Volgende Week.

Bij deze optie krijgt u geen extra venster te zien.

Als u op deze knop drukt, verdwijnt de klant en zijn bestelling direct uit het scherm.

En is de bestelling, zonder de extra aangeslagen artikelen, direct doorgezet naar de volgende

week, zelfde dag.

3- Alles Andere Datum.

Bij deze optie, krijgt u na het klikken van de knop de kalender te zien.

Hier kunt u de datum kiezen, waarop de bestelling, inclusief de extra aangeslagen artikelen,

moet worden geplaatst.

Vervolgens krijgt u een bevestiging te zien, met de melding, dat de bestelling op de datum is

opgeslagen.

4- Vast Andere Datum.

Bij deze optie, krijgt u na het klikken van de knop de kalender te zien.

Hier kunt u de datum kiezen, waarop de bestelling, exclusief de extra aangeslagen artikelen,

moet worden geplaatst.

Vervolgens krijgt u een bevestiging te zien, met de melding, dat de bestelling op de datum is

opgeslagen.

5- Alles Wijzigen.

Bij deze optie keert u dus terug naar het kassa scherm, met alle artikelen die aangeslagen en

besteld zijn.

Vervolgens kunt u de bestelling wijzigen, om vervolgens weer op bestellen te drukken.

Hier krijgt u het venster te zien, waarbij de huidige klant reeds is geselecteerd.

Zo nodig kunt u hier ook nog wijzigingen aanbrengen.

Vervolgens drukt u op Bestel.

Vervolgens klikt u op opslaan.

6- Vast Wijzigen.

Bij deze optie keert u dus terug naar het kassa scherm, met alle vaste artikelen die besteld

zijn. Dus zonder de extra aangeslagen artikelen.

Vervolgens kunt u de bestelling wijzigen, om vervolgens weer op bestellen te drukken.

Hier krijgt u het venster te zien, waarbij de huidige klant reeds is geselecteerd.

Zo nodig kunt u hier ook nog wijzigingen aanbrengen.

Vervolgens drukt u op Bestel.

Vervolgens klikt u op opslaan.

7- Nieuwe Invoer.

Met deze optie keert u dus terug naar een leeg kassa scherm.

Dus geen aangeslagen artikelen.

Wel staat de naam van de klant boven in het venster.