Uitleg Herhaalde Bestellingen Cash-it.

Om het herhaalde bestellingen venster te tonen in Cash-it, dient u dit aan te zetten in Bake-it bij de winkellocatie(s). U gaat naar [Cash-it | Winkels] en opent één van de winkellocaties:

Op de kassa, krijgt u bij herhaalde bestellingen, onderstaand keuze menu naar voren.

Hieronder ziet u een uitleg, over de keuze mogelijkheden.

1- Alles Volgende Week.

Deze optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, plus de eventuele extra aangeslagen artikelen voor dezelfde dag in de volgende week.

Bij deze optie krijgt u geen extra vensters te zien.

Als u op deze knop drukt, verdwijnt de klant en zijn bestelling direct uit het scherm.

En is de bestelling, inclusief de extra aangeslagen artikelen, direct doorgezet naar dezelfde dag in de volgende week.

2- Vast Volgende Week.

Deze optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, dus zonder eventuele extra producten voor dezelfde dag in de volgende week.

Bij deze optie krijgt u geen extra venster te zien.

Als u op deze knop drukt, verdwijnt de klant en zijn bestelling direct uit het scherm.

Daarna is de bestelling, zonder de extra aangeslagen artikelen, direct doorgezet naar dezelfde dag in de volgende week.

3- Alles Andere Datum.

Deze Optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, plus de eventuele extra aangeslagen artikelen voor de datum die gekozen kan worden in het volgende venster.

Bij deze optie, krijgt u na het klikken van de knop de kalender te zien.

Hier kunt u de datum kiezen waarop de bestelling, inclusief de extra aangeslagen artikelen moet worden geplaatst.

Vervolgens krijgt u een bevestiging te zien, met de melding dat de bestelling op de datum is opgeslagen.

4- Vast Andere Datum.

Deze optie herhaald de aantallen in de herhaalde bestelling, dus zonder eventuele extra producten voor de datum die gekozen kan worden in het volgende venster.

Bij deze optie, krijgt u na het klikken van de knop de kalender te zien.

Hier kunt u de datum kiezen waarop de bestelling, exclusief de extra aangeslagen artikelen moet worden geplaatst.

Vervolgens krijgt u een bevestiging te zien, met de melding dat de bestelling op de datum is opgeslagen.

5- Alles Wijzigen.

Deze optie brengt u terug naar het kassa venster, zodat u alle aangeslagen artikelen kunt wijzigen en vervolgens bestellen, door op de “bestel” knop te drukken.

Bij deze optie keert u dus terug naar het kassa scherm, met alle artikelen die aangeslagen en besteld zijn.

Vervolgens kunt u de bestelling wijzigen, om vervolgens weer op bestellen te drukken.

Hier krijgt u het venster te zien, waarbij de huidige klant reeds is geselecteerd.

Zo nodig kunt u hier ook nog wijzigingen aanbrengen.

Vervolgens drukt u op Bestel en daarna op opslaan.

6- Vast Wijzigen.

Deze optie brengt u terug naar het kassa venster, zodat u de vaste bestelling kunt wijzigen.

Dus zonder de extra aangeslagen artikelen.

Ook bij deze optie keert u dus terug naar het kassa scherm, met alle artikelen die aangeslagen en besteld zijn.

Vervolgens kunt u de bestelling wijzigen, om vervolgens weer op bestellen te drukken.

Hier krijgt u het venster te zien, waarbij de huidige klant reeds is geselecteerd.

Zo nodig kunt u hier ook nog wijzigingen aanbrengen.

Vervolgens drukt u op Bestel en daarna op opslaan.