Afstorten met de CashKeeper.

Voor het afstorten van de CashKeeper, gaat u eerst naar:

[ Alle functies / Sluiten ]

Bij de vraag 'Weet u zeker dat u het verkoop scherm wilt sluiten' , klikt u op JA.

Vervolgens gaat u naar 'Openen / Sluiten'.

In het volgende venster, klikt u op 'Afstorting'.

Vervolgens gaat de cashkeeper het af te storten bedrag op halen.

Indien er geen bedrag getoond wordt kunt u op het bedrag klikken.

De cashKeeper gaat nu berekenen, wat er is afgestort.

En klikt u op "Opslaan"

Vervolgens krijgt u een herinnering te zien, dat de kassa is afgestort.

En dat u de afstort lade dient te legen en te controleren.

U heeft de kassa / CashKeeper afgestort.

Onderstaande stappen zijn alleen beschikbaar tot Cash-it 2.14z10 24-11-2015

Hierna krijgt u het venster 'Kassa invoer'.

In dit venster, geeft hij aan wat er in de afstort lade van de CashKeeper zit.

Hier klikt u op 'OK'.

Vervolgens krijgt u een herinnering te zien, dat de kassa is afgestort.

En dat u de afstort lade dient te legen en te controleren.

U heeft de kassa / CashKeeper afgestort.