EXTRAvestiging maakt gebruik van zogenaamde 'cookies' om het winkelmandje in op te slaan.

Soms hebben gebruikers de beveiliging dermate hoog ingesteld, dat de browser geen 'cookies' accepteert en de webshop het dus niet doet.

Overigens, doet geen enkele webshop het als er geen cookies worden geaccepteerd (bol.com | Wehkamp.nl etc...)

Internet Explorer

- Open de instellingen (internet opties)

- Kies tabblad 'Privacy'

- Zet de privacy op 'normaal / hoog'

Google Chrome

- Open de instellingen

- Selecter 'geavanceerde instellingen'

- Kies 'Instellingen voor inhoud'

- Selecteer 'toestaan dat lokaal gegevens worden opgeslagen'

Safari

- Open de instellingen

- Kies tabblad 'Privay'

- Selecteer 'blokkeer cookies' : van derden en adverteerders

De praktijk leert dat Internet Explorer de meeste problemen geeft (bij elke webshop!!!), wij adviseren dan ook Google Chrome te gebruiken.