In het dashboard Cash-it functiegebruik worden de gebruikte functies getoond.

De functies "regel herstel" en "lade open" worden gebruikt voor het corrigeren van fouten.

Indien een medewerker deze functies 1,5x tot 2x zoveel gebruiken ten opzichte van een collega dan kunt u verder analyseren wanneer en in welke gevallen deze functies gebruikt worden.

Hoe werkt het dashboard?

Het dashboard is opgebouwd uit 2 gedeelte, links worden de functies getoond en rechts de transacties.

Linkerdeel (1) heeft betrekking op de gebruikte functies - voor de datumselectie kies je voor de functie ook het rode gedeelte (bovenin)
Rechterdeel (2) heeft betrekking op de transacties - voor de datumslectie van de transacties kies je de datum uit het groene gedeelte (rechts bovenin)

Werkwijze analyse gebruik van functies

1. Open het dashboard

2. Herlaad het dashboard via de sneltoets ctrl-r

3. Sla na het herladen het dashboard op via de sneltoets ctrl-s

4. Begin de analyse

5. Klik eerst op de knop wissen om vervolgens het jaartal te kiezen.

6. We kiezen 2012 voor de functies en 2012 voor de transacties.

7. Vervolgens kiezen we ook voor de functies "regel herstel"

8. In onderstaande tabel zien we dat Lenna 2659 keer de "regel herstel" functie heeft gebruikt en Greta 1975 keer.

9. Nu selecteren we Lena door op haar naam te klikken, aan de rechterkant worden direct al haar transacties getoond.

10. Zodra we in de rechter tabel op een transactienummer in de eerste kolom klikken dan zien we de gehele transactie inclusief herstelde regels.

Hieronder een voorbeeld van een correctie waarbij duidelijk een fout is gemaakt:

Hieronder een voorbeeld van een transactie die vragen oproept, waarom worden er diverse regels hersteld en vervolgens niet meer aangeslagen / afgerekend?

Er is voor € 9,80 aan tompoucen van de bon gehaald en Gelders volkoren en Sprits afgerekend.

TIPS:

1. Via de terug knop (back) kun je telkens 1 stap terug in de selectie en wederom een andere transactienummer aanklikken.

2. Via het knopje rechts bovenin de tabel kun je telkens een kopie naar Excel zetten.