Vanuit Bake-it is het mogelijk om het wachtwoord van de webshop opnieuw te versturen naar het email adres van de klant.

Tevens kunt u hier de klant deblokkeren als deze te vaak een verkeerd wachtwoord heeft ingevoerd.

In Bake-it gaat u naar [Namen - Afleveradressen] en zoekt u de betreffende klant erbij, en opent u deze.

In het afleveradres wijzigen kaart, gaat u naar het tabblad [EXTRAvestiging]

Hier kiest u voor [Reset de login pogingen] of voor [Stuur een password email naar de klant]

Vervolgens word er een webpagina geopend waar u daadwerkelijk de mail kan versturen.

Druk hier op [Verstuur wachtwoord naar de klant] of u kunt hier het wachtwoord zien van de klant.