Importeren eigen grondstof bestand

Om een eigen grondstof bestand te kunnen importeren moet Marti-Orbak eerst het bestand aanpassen.
Het aanpassen van het grondstof bestand kost € 47,95 (ex btw) per bestand en kan daarna direct door u worden ingelezen.

Het ophalen van het bestand

U gaat in Bake-it naar [Bestand | Bake-it Updatecentrum].

Wanneer u het update centrum heeft gestart, gaat u naar [Downloads | Bake-it persoonlijke bestanden].

U kunt nu inloggen met uw gebruikers nummer en wachtwoord.
Wanneer u bent ingelogd kunt u het bestand downloaden door op het bestand te klikken en daarna op „Installeren”.

Wanneer u het bestand heeft opgehaald kunt u het update centrum sluiten en kunt u Bake-it weer starten.

Het importeren van het bestand:

Maak eerst een back-up!

U gaat in Bake-it naar [Diverse | importeren | Grondstoffen Grobak] of één van de andere opties:

U drukt in het schermpje wat is geopend op het Bestand mapje.

U kunt het bestand vinden onder de locatie waar uw Bake-it staat en dan onder het mapje „Import”.

U selecteert het juiste bestand en drukt op „Openen”, daarna duurt het enkele seconden voordat de melding
verschijnt dat de import is afgerond.