Bake-it - Hoe kan ik Bake-it meerdere keren opstarten op dezelfde PC

Bake-it kan standaard maar 1 keer worden opgestart op dezelfde pc.
Doormiddel van een tekst bestand aan te maken op de huidige PC kan je Bake-it meerdere keren opstarten!

Voorwaarde

Een Multiuser licentie is noodzakelijk hiervoor!

In bake-it kunt u dit controleren door te gaan naar
[ Bestand | Onderhoud Menu | Licentie Informatie ]

Bake-it.ext ...

Als de voorwaarden kloppen, dan kunnen verder.
We gaan een bestand aanmaken dat heet „Bake-it.ext”

Dit doen we als volgt;

Stap 1 : Open kladblok of notepad

Elke PC heeft een kladblok of notepad dit is door Microsoft Windows meegeleverd.

Kladblok kan je het snelst openen door te gaan naar;
[Start | uitvoeren ]
Tik in het uitvoeren venster van windows „notepad” of „kladblok”

Je krijgt een tekstbestand te zien net zoals Word enkel iets eenvoudiger

Stap 2 : Opslaan als

Zodra kladblok is geopend tikken we iets willekeurigs in notepad.

Sla het bestand op;
Ga in kladblok naar [Bestand | Opslaan Als ]

- Geef als bestandsnaam „Bake-it.ext”
- Onder het bestandnaam hebben we een dropdown menu, selecteer hier [Alle Bestanden]
- Het bestand slaan we op, op de C:\

Zie hieronder een voorbeeld

Belangrijk highLight;
Bestandnaam = Bake-it.ext
Opslaan op = C:\
Opslaan als = Alle bestanden

Als de procedure goed is uitgevoerd, kunt u nu Bake-it meerdere keren opstarten op dezelfde PC!