Bake-it demo versie downloaden en installeren

Op onderstaande link kunt u de Bake-it software downloaden.

http://zips.marti-orbak.nl/bake-itinstall.exe

Installeer deze versie inclusief demo data

Als u Bake-it voor de eerste keer opstart dan gaat u naar:

[Bestand] [Bake-it updatecentrum]

Vanuit het updatecentrum gaat u naar:

[Downloads] [Bake-it beta programma]

Bij deze melding voor ja kiezen:

De volgende melding ook voor ja kiezen:

Dan verschijnt het download voortgangsvenster:

Als het downloaden is voltooid kiest u bij onderstaande vraag voor ja:

Hierna veschijnt deze melding:

Voordat u het updatecentrum verlaat raden wij u aan om tevens de laatste beta rapporten te downloaden.

Kies bij onderstaande melding voor ja:

De volgende melding ook voor ja kiezen:

Als het downloaden is voltooid kiest u bij onderstaande vraag voor ja:

Als dit is afgerond dan kunt u het updatecentrum sluiten via bestand sluiten (of met het kruisje)

Bij deze melding kiezen voor ja:

Hierna kiezen voor OK:

Vervolgens start een zwart installatie venster. Daarna start het updatecentrum weer.

Na het opstarten kunt u het updatecentrum sluiten via bestand sluiten (of met het kruisje)

Vervolgens bij onderstaande 2 vragen voor Ja kiezen:

Als Bake-it opstart krijgt u deze melding en klikt u op OK:

Klik in onderstaand venster op [start]

Bake-it vraagt of er een backup gemaakt moet worden, kies voor de zekerheid voor [ja]

Klik nu op de knop [maken back-up]

Als de back-up klaar is dan op onderstaande melding kiezen voor [OK]

Vanuit Bake-it worden de bestanden bijgewerkt en beschikt u over de nieuwste versie.