Cash-it benodigde Internetsnelheden

Deze wiki beschrijft de theoretische snelheden die een kassafiliaal welke Cash-it gebruikt icm de replicator.
Tevens de theoretisch berekende snelheid die het hoofdkantoor moeten hebben.

De Replicator is het proces wat draait op de Cash-it kassa's. De replicator synchroniseert gegevens tussen de server en Cash-it kassa.
De replicatie stuurt zijn gegevens via het internet heen en weer.

Zowel de server kant als de kassakant heeft zijn eigen internetsnelheden nodig om optimaal de gegevens heen en weer te sturen.
Per kassa is er theoretisch minimaal een verbinding nodig tussen de 20Kb/s - 25 KB/s.
Dit is Per kassa. Zijn er 3 kassa's aanwezig op een filiaal dan betekent dit een vermenigvuldiging van * 3.
Op het hoofdkantoor is de rekensom eenvoudiger per kassa minimaal 20 - 25KB/s. * aantal kassa.

Dus;

Let Op !

- Dit is zowel upload als download snelheid !
- IPCamera's die eventueel draaien nemen ook een gedeelte van bandbreedte.
- Internet Radio het streamen van muziek neemt ook bandbreedte in.
- Dit zijn minimale theoretisch snelheden, meer is in dit geval beter.
- Dit zijn replicator internet snelheden geen snelheden noodzakelijk voor Pin of overnemen.
- Let op rekenschema termen.

Rekenschema

De Internet Server Provider (ISP) spreekt in de meeste gevallen over Kbps of Mbs.
Dit is niet hetzelfde als Kb/s of Mb/s.

Als een ISP spreekt over 8Mbit Down en 1 Mbit down, dan betekent dit een theoretisch snelheid van;
MB per seconde download en 125Kb/s upload.