Klanten worden EV Webshop klanten

Deze pagina beschrijft hoe winkelklanten in Cash-it Extravestiging (EV) Webshop klanten worden.
Enkel de Extravestiging consumenten website instellingen kunnen worden aangezet / afgezet worden in Cash-it.
Dit geldt alleen voor NIEUWE aangemaakte Winkelklanten.

Achtergrond informatie

Op Extravestiging worden géén winkelklanten [Namen|Winkelklanten] gebruikt, maar afleveradressen [Namen|Afleveradressen]
Het afleveradres van Extravestiging wordt in Bake-it geexporteerd naar EV wanneer;
- Er een goed email adres is ingevuld. (In Bake-it Afleveradres kaart Tabbblad Extra)
- Het EV vinkje „Klant maakt gebruik van EXTRAvestiging Webshop” aanstaat. (In Bake-it Afleveradreskaart tabblad EXTRAVestiging)

Instellingen Cash-it

Er zijn 2 instellingen in Cash-it die het aanzetten van het EV Vinkje beinvloed.
Deze hebben 3 mogelijke resultaten in Cash-it.
2 instellingen;
1 - NewStoreCustomerIsEvWebshopCustomer (Standaard FALSE)
2 - NewStoreCustomerIsEvWebshopCustomerExtendedCheck (Standaard FALSE)

Deze doen het volgende;
- 1 FALSE en 2 FALSE ; Dit zijn de standaard instellingen. Er wordt geen EV vinkje aangezet.
- 1 TRUE en 2 FALSE ; Dit zet het Emailadres wat is ingegeven ongeacht wat het is bij het afleveradres en zet het EV vinkje aan.
- 1 TRUE en 2 TRUE ; Dit zal controles uitvoeren of het Emailadres juist is en het EV vinkje aanzetten.
- 1 FALSE en 2 TRUE ; Dit zal niets doen en de standaard routines uitvoeren. Geen EV vinkje aan.

Veelgestelde vragen

Vanaf welke versie van Cash-it is dit beschikbaar?
Cash-it 2.08u

Waarom kan dit alleen voor NIEUWE Winkelklanten?
Er zijn verschillende redenen hiervoor de hoofdreden;
Dit is een beveiliging, bestaande webshop klanten mogen niet zomaar uit worden gezet.

Hoe moet ik dan in Cash-it dit vinkje uitzetten!?
Op het afleveradres window in Cash-it kan dit. Tevens kan je dit ook doen in Bake-it.

Waarom zijn er 2 instellingen?
Ik denk dat de vraag is waarom de 2de instelling? NewStoreCustomerIsEvWebshopCustomerExtendedCheck
Het Emailadres is de inlognaam van de klant, met deze instelling wordt er gecontroleerd of het Emailadres voldoet
aan diverse voorwaardes. Het is dus best belangrijk dat deze direct juist is.
Om wel de mogelijkheid te creëren om dit te omzeilen met deze instelling aan, kan er ook gekozen worden voor gewoon doorgaan.