Cash-it - Winkelbestelling

Als u via Cash-it | winkels in Bake-it de betreffende winkel opent dan krijgt u het onderstaande venster.

De vaste order die voor het afleveradres bestaat wat hier gekoppeld is, zal in de Cash-it kassa te openen zijn via één druk op de knop.
Op de volgende bladzijde zal dit verder uitgelegd worden wat er dan op de Cash-it kassa gebeurt.

Winkelbestelling aanpassen in Cash-it.

Via de knop ‘Winkel Schap’ onder alle functie is het nu mogelijk om de geïmporteerde vaste order uit Bake-it naar voren te roepen.
Is deze vaste order nog niet geïmporteerd zal Cash-it vragen of deze gegenereerd dient te worden zoals onderstaande melding.

Als u kiest voor Ja dan zal deze netjes gegenereerd worden, ‘Nee’ spreekt dan voor zich.

Via Start wordt deze handeling werkelijk gestart.

De geïmporteerde artikelen zullen nu in een sneltreinvaart voorbij komen en als de order is aangemaakt dan komt deze naar voren.

Door de juiste dag aan te klikken en de artikelen één voor één door te lopen, kunt u deze aanpassen met de aantal vakjes aan de rechter
kant, dit direct in het totaal of in het extra vak.

Het is ook mogelijk om een nieuw product toe te voegen die nog niet voor deze dag geïmporteerd is.

Dit via de gelijknamige knop.
Het product kan gezocht worden op de onderstaande manieren.

Via Naam krijgt u bijvoorbeeld onderstaand toetsenbord waar u een gedeelte van de naam in kunt geven,
hier gaat Cash-it dan op filteren en zal een selectie geven waar u uit kunt kiezen.

Via Selecteer zal het product nu in het venster komen te staan waar u via de aantallen vakjes een aantal kunt ingeven.
Als het product al reeds aanwezig is zal onderstaande melding in beeld komen.

Cash-it selecteert nu automatisch het product wat u toe heeft gevoegd.

Als u alvast de winkelbestelling wilt aanpassen voor volgende week, kunt u in de winkelbestelling via het vakje ‘Week levering’
de betreffende week importeren.

Als de vaste order voor de winkel nog niet bestaat zal deze wederom de melding geven dat er geen order is gevonden voor deze week
en zullen de bovenstaande stappen doorlopen moeten worden.

Wijzigingen voorbehouden in verband met nieuwe versies, als er naar uw idee nog iets toegevoegd moet worden aan deze wiki,
kunt u dit aangeven via een e-mail naar bakkerij@marti.nl