Cash-it - Configuratie scherm

Cash-it heeft een aantal instellingen die u als klant kunt bedienen. Hier onder vind u een opsomming
van de opties en wat de functie daar van is.

Start Replicator: Deze functie start de communicatie tussen de kassa en hoofdcomputer weer op.
Start Request-it: Deze functie start een programma waar mee marti op afstand uw kassa in de gaten kan houden op evetuele fouten tijdens het repliceren.
Kill Replicator: Deze functie stopt de communicatie tussen de kassa en de hoofdcomputer.
Stop Replicator: Deze functie stopt de communicatie tussen de kassa en de hoofdcomoputer netjes (is wel trager).
Stop Request-it: Deze functie stopt het programma tussen Marti-Orbak en de kassa netjes (is wel trager).
Kill Request-it: Deze functie stopt het programma tussen Marti-Orbak en de kassa.
Toetsenbord: Deze functie roept een schermtoetsenbord op.
Replicator status: Deze fucnctie laat de gebeurtenissen van het replicatie procces zien.
Maken Back-up: Deze functie maakt een back-up van de huidige gegevens.
Update Centrum: Deze functie roept het bake-it update centrum van bake-it op.
Ini Editor: Deze functie roept een instellingen bestand op waar mee u kassa's kunt koppelen.
Maken en sturen back-up: Deze functie maakt en verstuurd een back-up direct naar marti-orbak.
Database locatie: Deze functie geeft aan waar de bake-it bestanden zijn te vinden.
kassa nummer: Deze functie geeft aan welke kassa het is.
Weegschaal poort Deze functie geeft aan welke poort (compoort) de weegschaal aan is gekoppeld.

Mocht het nodig zijn om één van deze instelligen aan te passen raden wij aan eerst contact op te nemen met de helpdesk.