Artikelen kopen met punten in Cash-it

In Cash-it is het mogelijk om specifieke artikel met punten te kopen.

U kunt dit instellen op de volgende manier.

Ga naar de artikelkaart van het betreffende artikel.

Ga naar het tabblad subcode en dubbelklik op de regel.

Vul bij de pijl het aantal punten in waarvoor je het artikel kan kopen.

Ga vervolgens via menu [Cash-it] [artikelen lay-out] naar de juiste lay-out

Hier kunt u vervolgens de artikelknop aanmaken.

Klik een lege toets aan en klik Artikel met subcode punten aan. Vervolgens kiest u het artikel en met bijbehorende subcode

Let ook op de instellingen rechtsonderin: lettertype, kleur en breedte

Neem het kassascherm over en klik op Herlaad onder alle functies Nu wordt de nieuwe knop zichtbaar in Cash-it

U kunt een punten artikel pas aanslaan, nadat u een klant heeft geselecteerd met voldoende punten. Indien u eerst het artikel aanslaat dan krijgt u deze melding.