Backup maken en versturen naar Marti Orbak Software

Om uw een backup te maken van uw Bake-it administratie en deze te versturen naar Marti gaat u in Bake-it naar.
[Bestand | Maken Inlezen Backup]

In onderstaand venster klikt u op de knop Maken + verstuur Backup

- Na de Backup begint automatisch de verzend procedure (FTP

- Klik [OK] op de melding „De backup is verzonden!”

- Indien het verzenden niet vanzelf start dan kunt u de te verzenden backup aanklikken en vervolgens de knop [Verstuur naar Marti Orbak]

**TIP**

Wij bewaren u back-up op de server bij Marti Orbak Software. Indien u wekelijks een upload doet dan staat uw data hier veilig.