Dit speelt al enige tijd bij Bakkerij van der Waal Ridderkerk.

Na een herstart van de Cloud Server is de labelprinter op de 10.0.0.100 verdwenen.

1. Log in via mRemote als admin op de server van vd Waal

2. open een verkenner op \\10.0.0.100 en dubbelklik op de printer

Er komt nu waarschijnlijk een foutmelding:

3. ga naar control printers en verwijder de Zebra S4M Dummy printer

4. Ga naar de folder c:\Seagull en start de driverwizard op de DUMMY printer opnieuw te installeren op LPT1

5. Vervolgens kun je vanuit de verkenner //10.0.0.100 de Zebra dubbelklikken en dan wordt de printer weer geïnstalleerd.

controleer even of deze lettertype er nog tussen staan:

Staan ze er niet tussen dan kun je dit SDS bestand importeren:

C:\Seagull\SDS LABEL-IT